Holttestet talált a Tiszában Lehoczki László és Hope

Megosztás

Lehoczki László és hűséges társa, Hope az elmúlt hétvégén sem tétlenkedett: pénteken Tiszafüredről kértek segítséget. Munkavégzés közben elmerült egy férfi.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszafüredre riasztották pénteken a Spider Mentőcsoportot. Több csapat érkezett a helyszínre és azonnal megkezdték a kutatást azon a területen, ahol egy 51 éves férfi munkavégzés közben esett a Tiszába.

Az aznapi kutatás eredményeként a Hajdú Mentőcsoport King nevű kutyája egy folyóba bedőlt fa alatt jelezte a testet. Akkor műszerrel ezt nem sikerült pontosítani a gallyak végett. A búvár kutatást is fel kellett függeszteni, a vízben lévő uszadékok miatt.

Vasárnap a csapatok a műszaki mentő eszközökkel kiegészülve folytatták a keresést. A három kutya megerősítette a test helyét, a fát sikerült kiemelni a folyóból, ami eredményhez vezetett, de sajnos már csak a férfi holttestét tudták kiemelni a vízből.

A keresésben részt vett a Hajdú Mentőcsoport, a szolnoki Életjel, a Legott Mentőcsoport, az egri Agria csapata és a miskolci Spider.

Fotók: Lehoczki László Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek